Vår midsommar 2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vår midsommar 2017.

God morgon!

Hade ni en fin midsommar? 🙂 Det hade vi! Jag, Fredrick och barnen åkte hem till Fredricks föräldrars lägenhet och grillade, mös och bara njöt av att ha barnen fria ute på altanen och gräsmattan. Helt plötsligt var klockan över 19 och vi undrade varför Julia var så klängig och tjurig – hon var ju supertrött! Snabbt packade vi ihop allting och begav oss hemåt. Regnet sipprade ner hela eftermiddag/kväll, men jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt. När barnen blir äldre så vill man kanske att det iallafall är uppehåll när det ska dansas runt midsommarstången, men just i år gjorde det inget 🙂

Julia har såklart varit uppe med tuppen även idag – här går inte en dag till spillo! Det är lördag och för oss blir det en dag på stan för att köpa lite saker som kommer behövas inför semestern. Barnen behöver kläder och jag och Fredrick ska nog också uppdatera med ett plagg eller två. Kaffe står också på listan – det får inte glömmas! 🙂

Vad gör ni idag? 

Kram.

midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar midsommar

Midsommardagen avslutades med en kaffe. Pricken över i:et! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons