Dags för mig att ta det lite lugnt. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags för mig att ta det lite lugnt.

God morgon alla tuppar!

Hur mår ni? Jag och lille-sparv aka. Emilia ligger här på vardagsrumsmattan och myser. Säga vad man vill – men när ens små bebisar börjar kunna ligga såhär bredvid en och vara helt nöjda är underbart. Hon ligger och spanar på mig och på sina leksaker som hänger över henne i babygymmet. Emellanåt gäspar hon lite för att visa att hon varit uppe lite väl länge för hennes eget bästa. Hon skrattar och gör sina små bebisläten. Åh, det är så gulligt att jag smälter!

Igår hade vi en rolig dag och massor att göra. Jag älskar att ha mycket på agendan (lika mycket som jag älskar att ha den tom!) och brukar väldigt, väldigt sällan känna mig stressa över saker. Igår fick jag dock en oroväckande känsla i magen när jag hämtat Elise. För flera år sedan jobbade jag alldeles för mycket och fick känna på magkatarr ett par gånger – känslan igår påminde om den.
Men jag är inte stressad. Jag gör saker för att jag tycker att det är roligt och då tycker jag inte att jag borde få ont. Känslan försvann när vi var på kalas hos mormor, men kom tillbaka framåt kvällen igen. Jag la mig tidigt och idag är den borta. Idag ska jag iallafall ta det lite lugnt. Vi lämnar Elise på dagis som vanligt och sedan traskar jag, Julia och Emilia hemåt igen för att spendera förmiddagen hemma. Ibland kanske man behöver ta det lugnt utan att man vet om det 🙂

Nu börjar min mage kurra så jag får önska er en fin dag. Det är ni värda!

Kram.

lugnt lugnt lugnt lugnt

Emilias babygym kommer från Vinter & Bloom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons