Göteborgsmamman

Reklam: Tele2 sommar.

I detta inlägg förekommer reklam från Tele2. 

Hej semesterfirare!

Har vi någon som tagit semester än? Eller får ni vänta ett tag till? Är det någon av er som ska utomlands?

Vi kommer ju som sagt bila till Italien även den här sommaren – det går helt enkelt inte att få nog! 🙂
Att bila med tre barn kräver sin lilla planering, men det var verkligen inte så krångligt som jag föreställde mig innan vi kommit iväg förra året. Faktiskt så verkade barnen gilla det och för det mesta sov de när vi körde, men även när de var vakna så underhöll de sig med annat.

När vi var iväg förra året så skulle Elise fylla 2 år efter sommaren. Hon var alltså lite drygt 22-23 månader och till henne gjorde jag en liten överrasknings-reseväska. Jag köpte lite snask och små presenter som hon fick öppna på vägen. När hon blev trött på det första paketet så fick hon öppna det andra och så vidare. Det var en superbra idé och jag tänker absolut göra samma sak detta året, men i år även till Julia såklart 🙂

För mig innebar bilåkandet mycket bloggande och i samarbete med Tele2 vill jag därför påminna er att kolla över era abonnemang  om ni ska resa utanför Sverige.
Deras nya kampanj slår ett slag för att du ska kunna använda mobilen som hemma, även när du är borta. Du ska slippa oroa dig för höga kostnader när du använder mobilen i andra EU- och EES-länder (inkl Norge och Island). Att ringa, smsa och mmsa ska kosta lika mycket som hemma!
Du kan använda upp till 30 GB av ditt datapaket för att surfa utan extra kostnad som nykund och för er som redan är kunder så kommer ni få ett sms om vad som gäller just ditt abonnemang 🙂

Jag längtar verkligen efter den där stunden i bilen. När barnen sover, musiken spelas och jag kopplar upp mig för att få uppdatera er om vad vi gör. Just den stunden är värd guld för mig – så avkopplande!

Kram.

I det här inlägget förekommer reklam från Tele2. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.