Göteborgsmamman

10 tips på doppresent.

”Hjälp mig att hitta rätt doppresent!”

Igår fick jag en fråga från en av er som ville ha tips på någon fin babyshower/doppresent. Er önskan är min lag – hoppas ni gillar dem! 🙂

  1. Födelseklossar. Julia fick såna här av ett par vänner på hennes dop. Jag smalt och tycker verkligen de är så personliga de går att få! Här kan du beställa klossarna.
  2. Gåvagn. Elise fick en så himla gullig gåvagn när hon döptes. Den var vit, men guldiga bokstäver där det stod hennes namn. I den låg det gosedjur och lite annat smått och gott, men det hade räckt med bara vagnen – så himla fint!
  3. Personligt instrument. På Rofa.se kan ni hitta ett litet minipiano som går att få med barnets namn på. Hur fint?!
  4. Trästol. Min farfar var duktig på att bygga allt möjligt i trä. När jag var liten fick jag en vagga som fortfarande står hemma hos mamma (såå fint!), men jag och min syster fick även varsin trästol. Liten också, såklart 🙂
  5. Min första tand. Alla barn tappar tänder så varför inte ge en fin liten ask för de små vita?
  6. Pusselpall. Lite i det dyraste laget kanske, men ack så sött!
  7. Armband. Visste ni att Thomas Sabo även gör armband för de små handlederna? Och inte nog med det – de charms som man kan köpa till är även de gjorde i små söta barnkreaktioner. Som den här lilla nallebjörnen till exempel 🙂
  8. Dragleksak i trä. Hur gullig är inte den här lilla ankan?
  9. Speldosa. Det känns som om det var något man fick när jag var liten, men som sedan försvann ett tag. Jag tycker vi tar in den i modet igen! För finns det något mysigare än musiken från denna lilla ask?
  10. Designa ditt eget trätåg. Både Julia och Elise älskar de här tågen i trä – kanske blir en bra leksak till vår stora tjej på hennes dag i september ..?

Hoppas det gav er lite inspiration! Självklart går ju de här presenterna att köpa även som födelsedagspresent eller när ni vill skämma bort de små lite extra 🙂

Som alltid: fyll gärna på med idéer! 

Kram.

doppresent

10 tips på doppresenter kommer här! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.