12 saker en förälder behöver. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

12 saker en förälder behöver.

Hej mammor, pappor och kanske blivande föräldrar!

Jösses, det finns då så mycket man behöver när man är förälder. Den listan kan verkligen göras milslång! Jag har listat ett par saker som jag tycker hjälper mig i vardagen – med glimten i ögat. Håller ni med? 🙂 

 1. Tålamod. Både från det där gulliga när de ska ta sina första steg, till att stå i affären och vänta ut barnet som ligger där och skriker för att han/hon inte får godis på en tisdag.
 2. Kaffe. Denna älskade, älskade, älskade dryck.
 3. Egentid. För att det behövs när ingenting går som man vill. När barnet gråter och man känner sig maktlös. Då hjälper det att stänga in sig på toaletten, hålla för öronen och hämta andan för en sekund.
 4. Personal shopper. Let’s face it: tiden du lägger på att shoppa är alltid åt de små. Det är ju bara så mycket roligare!
 5. Förråd. Vaser, glasskålar, lampor, fotografier – allt som står framme måste bort.
 6. Specialsydd superman/superwomandräkt. En förälder är så grym! Så om det inte blir en Oscars-statyett så kan de väl iallafall låta dig springa omkring med en mantel på ryggen. Ingen hade kollat – jag lovar.
 7. Extra armar. Och gärna långa. Jättejättelånga armar.
 8. Fler tvätt- och diskmaskiner. Och en extra slant till elräkningen.
 9. Massagestol. Man borde få med sig en hem från BB tycker jag. En stol där man kan sätta sig på kvällarna när barnen har lagt sig och det är alldeles tyst i huset. Who am I kidding? Då finns det ju annat att ta hand om.
 10. Högtalartelefon. En som sträcker sig i hela lägenheten/huset. Så att man kan gå och prata överallt utan att ta med sig telefon – för den fick ju barnet för att man skulle kunna prata i telefonen en stund.
 11. Egen kö till Försäkringskassan. Ni vet vad jag menar.
 12. Kock. Jag hade så älskat att få maten serverad här hemma. Förstår ni hur mycket tid det hade sparat? Och gärna en hushållerska, läkare, nanny och allt annat som kan tänkas behövas typ hela tiden.

Kram.

förälder

12 saker man behöver som förälder. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons