Göteborgsmamman

Junis Glossybox + två rabattkoder.

Detta är reklam för Glossybox och innehåller annonslänkar.

Hej på er!

En av gåvorna från eventet med Alberts städ och Mat.se var en box från Glossybox. I förra veckan kom den hem med lite roliga produkter som jag tänkte testa nu innan vi åker på semester för att känna mig lite extra fin 🙂

Här är innehållet! Vill du själv testa en Glossybox? Använd då GBFLYAWAY (gäller endast till 30 juni så skynda för den här dealen!) för att få ett passfodral på köpet eller ADTRACTION12 för att få 12% i rabatt 🙂
Rabatterna gäller vid löpande prenumeration. 

Kram.

glossybox glossybox

Detta är reklam för Glossybox och innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.