Before and after hairdresser part 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Before and after hairdresser part 1.

God kväll godingar!

Mmm. Fredagkväll. Underbart, eller hur? Tjejerna har varit igång här hemma non-stop och trots att jag var borta 2,5 h hos frisören så känner jag mig alldeles mörbultad. Fredrick är snart hemma och det ska bli så skönt att slänga sig i soffan med lite (mycket) godis. Vi åt hamburgare till middag ute idag – det var mysigt. Precis när vi ätit upp så började regnet droppa och vi skyndade oss hem, hämtade ut paket och efter ett par timmar var vi äntligen hemma igen.

Här kommer före- och efterbild från frisörbesöket idag. Jag ska dit på onsdag igen för en klippning och för att få bort de mörkare tonerna – det krävdes helt enkelt mer tid åt mitt experimenterade hår! 🙂

Ha nu en fin kväll.

Stor kram.

hairdresser

Före le hairdresser

hairdresser

Efter

godis godis

Mmmm … Godis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons