Jämför matkassar online. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Jämför matkassar online.

I det här inlägget förekommer reklam från Matkasse.nu

Hej alla matälskare!

Ni vet ju förhoppningsvis vid det här laget att jag älskar mat och att det gärna slinker ner en godis eller två en helt vanlig måndagskväll i vårt hem. Livet är för kort för att inte njuta tycker jag! 🙂
Ni vet också att jag gärna sparar in på tiden det tar att gå till affären genom att beställa mat online och vid det här laget har jag hunnit testa ett par olika företag för att sedan få välja ut min favorit. Många av dem fungerar ju på i stort sett samma sätt, så jag gissar på att det blir lite av en smaksak.

Något som dock kan skilja sig lite är priset för de olika färdiga kassarna – de med färdiga måltider och recept.
I samarbete med Matkasse.nu vill jag därför tipsa om deras jämförelsesajt där du får en enkel och smart vy över de olika matkasseföretagen.
Hos Matkasse hittar du information om matkassarna, hur de fungerar, om de är anpassade för dieter, allergier etc. Du kan även jämföra de olika priserna med hjälp av ett enda knapptryck.
Men Matkasses smarta guide stoppar inte där. Du kan såklart även se om matkassen du är intresserad av kan leverera hem till dig och de har listat de olika företagens rabattkoder.

Hur bra är det inte?! Så om du är intresserad av att få maten hem till dörren – lova mig att använda er av Matkasse först 🙂

Kram på er. Let’s eat!

matkassarmatkassarmatkassar

Hos Matkasse.nu kan du enkelt jämföra din matkasse med de andra företagen. De ger dig en enkel vy över priser, innehåll och övrig information om det är så att du har någon viss allergi eller liknande. Matkasseguiden är ett riktigt tips för dig som är intresserad av att beställa maten hem till dörren och som letar efter det bästa till just er familj. 

I det här inlägget förekommer reklam från Matkasseguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons