New week. Lovely monday. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

New week. Lovely monday.

Monday and it’s time for a new week!

Vilken känsla har du vaknat upp med idag? Tänk om man kunde se veckan som ett enda långt lopp; även om du fått en ruckig start så finns det mycket tid kvar att göra den här veckan till den bästa någonsin.

Den här veckan åker vi! Tjoho! På fredag lämnar vi Göteborg för att ta oss över till Danmark – Tyskland och vidare ner mot Italien. Det känns som om dagarna fram tills dess kommer gå i världens fart så det krävs mycket planering 🙂 Den enda dagen jag inte hade något planerat var idag och tur var ju det för jösses vad det blåser ute! Det är verkligen storm och jag tänker att vi håller oss hemma hela dagen. Jag har hört saker falla ner från taken utanför inatt och hur mysigt det än är att ligga inne och lyssna på vindens vinande, så är det mindre mysigt att vara ute just då. Nej, inne får det bli 🙂

Igår var Fredrick iväg på cykeltävling hela dagen. Mamma och syster kom hit för att göra mig sällskap och äta jordgubbar med glass och grädde. Efter lunch tog jag och syster med barnen och begav oss ut på stan. Jag fick köpt en sommarklänning på KappAhl, en slapp t-shirt, en väska och strumpor till barnen. Klänningen älskar jag! Det var kärlek vid första ögonkastet 🙂 Visst är den fin?

Idag håller vi oss hemma som sagt. Jag ska plocka iordning och rensa lite i barnens rum så att det blir skönt att komma hem till och slippa göra det då. Malin, du frågade om hemstäd igår – det är det bästa jag har gjort! Jag lovar dig ett inlägg om detta i veckan 🙂

Nu är det frukost!

Ha en fantastisk dag.

Kram.

week sommarklänning handväska week week week week week week week

Nytt inför semestern! Jag längtar verkligen till solen nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Ja, det funkar! Dock kan det vara så att underklänningen (som sitter löst) kan vara något tight, men själva överdelen går att knäppa upp. Jag har valt en storlek större än normalt (för att den inte gick att knäppa över tuttarna annars, haha) så då går den att vika ner 🙂
   Kram och tusen tack! <3

 1. Jeanette

  Fin du är :). Jag ska jobba som vanligt i veckan, har inte semester förrän v. 30 och då har jag 5 veckor ledighet. Men en sak jag ska få till är att ordna ett städschema hemma, så jag ser till att göra lite varje dag. För att hålla det någorlunda rent för att undvika att det blir för mycket städ på en gång 🙂 Så detta är mitt mål för veckan.

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Desamma underbara Jeanette! <3
   Det låter som en plan – denna städning alltså! Alla har samma problem verkar det som, haha. Lycka till och kör hårt! Jag tror på dig 🙂
   Kram <3

Annons