Jag är en supermamma! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Jag är en supermamma!

God kväll fina ni!

Hur har ni det? Förlåt för frånvaron här inne idag – men bättre sent än aldrig, inte sant? 😉

Okej. Så jag har packat alla mina kläder som ska med. Alla barnens. Alla skor. Ja, men lite sånt där som det är så mycket av. Fredrick är iväg och fixar med både bil och cykel så jag och Elise gör det ni ser på bilderna – slappar och äter popcorn 🙂 Mums! Emilia ligger här bredvid och sprattlar, men känns så himla nöjd. Faktum är att vi testade vår gamla babysitter förut och hon älskade att sitta där och smågunga. Den lutar otroligt mycket så hon ligger mer än sitter vilket är bra för hennes nacke nu såhär i början 🙂 Snart kommer vi äntligen kunna använda den från Skip Hop, men det får vänta tills vi kommer hem.

Idag har vädret varit underbart här i Göteborg! Det blåser visserligen rätt mycket, men solen har verkligen gassat på rejält. Jag, Julia och Emilia träffade mamma på lunch och sen har jag fått köpt massa presenter till barnens väskor som jag tjatat om. Skönt! Imorgon kommer städet, vi ska ha en installatör på besök, Elise ska lämnas och hämtas på dagis och sen ska jag vaxas på eftermiddagen. Det var skönt att jag fick klippt mig tidigare i veckan kan jag känna nu. Istället får jag chansen att träffa Emma imorgon och hinna mysa lite innan vi är ifrån varandra så länge.
Jag gillar henne så himla mycket. Hon är verkligen underbar och trots att vi bara känt varandra ungefär 1 år så känner jag mig mer avslappnad med henne än med många andra. Hoppas ni alla har såna fina vänner där ute! Det är guld värt <3

Jag ska se om jag inte kan hitta något gott i skafferiet där ute, sen ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och ge mig själv lite cred för allt jag hinner med och gör – jag har verkligen hittar balansen nu. Jag är en sån jäkla supermamma!

Stor kram.

träskål mys mys baby popcorn köttfärssås supermamma

Jag är en supermamma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx