6 filmtips till barnen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

6 filmtips till barnen.

Hej härliga ni!

I förrgår tipsade jag om 11 saker ni som ska bila i sommar kan ha nytta av. Den här gången fyller vi på med filmtips ni kan ladda iPaden med till barnen.

Enjoy!

  1. Zootropolis. Ett hjärtevärmande komiskt äventyr som utspelar sig i storstaden Zootropolis: en smältdegel där däggdjur från olika miljöer lever tillsammans – en plats där vem som helst, från den största elefant till den minsta näbbmus, kan bli vad som helst.
  2. Husdjurens Hemliga Liv. När deras ägare går hemifrån på morgonen samlas alla husdjuren för att skvallra med vännerna, frossa i sötsaker och ordna galna fester. När en bortskämd terrier och hans nya oborstade “rumskompis” går vilse i New Yorks storstadsdjungel tvingas de lägga sina olikheter åt sidan för att överleva den strapatsfyllda resan hem.
  3. Fantasia. Fantasia är ett tidlöst mästerverk, där klassisk musik möter tecknad film och resulterar i en vacker, suggestiv och unik upplevelse för alla sinnen.
  4. Nicke Nyfiken. Serien bygger på de bästsäljande böckerna om Nicke Nyfiken, skrivna av Margret och H.A. Rey. Här berikas Nickes värld med nya färgstarka karaktärer och originella platser samtidigt som charmen från de älskade böckerna har bevarats.
  5. Angry Birds Stella. Möt Stella och hennes fem bästa vänner som lever i ett hittills okänt hörn av Angry Birds universum. Tillsammans får de uppleva äventyr, skapa, rocka loss och skratta massor!
  6. Paw Patrol. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten! Paw Patrol följer en läroplan som fokuserar på gemenskap, sociala färdigheter och problemlösning.

Bilder och text lånat från Viaplay.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx