En dag ur ett GoPro-perspektiv. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En dag ur ett GoPro-perspektiv.

God morgon!

Onsdag och vi står mitt i veckan – underbart! Har du fått gjort mycket de här dagarna som varit? Du kanske har något superkul planerat och känner att dagarna riktigt kryper fram? Men dagarna går snabbare än du tror och innan du vet ordet av är det du längtar efter här.

Om en liten stund ska jag och tjejerna lämna storasyster Elise på dagis innan vi går vidare och möter upp Emma och hennes barn. Klockan 13 måste jag vara tillbaka hemma igen och släppa in en installatör som ska koppla in en soundbar till vår tv. Dryga timmen efter det ska jag hämta Elise igen och sen går vi hem igen. Det är ett himla slängandes fram och tillbaka, men snart är det semester! 🙂

Igår träffade vi mamma för en god sallad på Fresh – ett riktigt lunchtips om ni har vägarna förbi Göteborg någon dag!
Jag lämnade systemkameran hemma och tog istället med GoPron som Fredrick kom hem med häromdagen. Det kan vara kul med variation på bilderna tycker jag! 🙂

Nu är det dags för mig att kamma ut håret och sen ska barnen äta och kläs på. Jag älskar mammalivet!

Kram på er och ha en fin dag.

Perspektiv

Perspektiv

Perspektiv

Perspektiv

Perspektiv

Perspektiv

Perspektiv

En dag ur ett GoPro-perspektiv 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons