Den nya Vasaparken! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Den nya Vasaparken!

God morgon!

Dan före dan idag och även dan före fredag och en härlig helg väntar framför dig. Tänk att två dagar ledigt kan betyda så mycket  – det gillar jag! 🙂
Klockan är 07:15 och jag har precis ätit frukost och nu även väckt alla barnen. Vi behöver kila iväg lite tidigare till dagis idag för att hinna till BVC klockan 9. Därefter ska jag få tag på något bra silverschampo och sen är det bara till att gå hem och p-a-c-k-a. Tänk att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge och nu är äntligen dagen jag väntat på här – nåja, en dag ifrån iallafall 🙂

Igår hade vi en underbar på stan med Emma och Isadora. Jag och Emma pratade om allt mellan bloggarna till åkommor efter graviditeten. Vi pratade om hur härligt det är att kunna ha en kompis att vädra precis allt med och ju oftare vi träffas desto mer inser vi att det inte finns några gränser för våra samtalsämnen överhuvudtaget, haha.
När jag hade hämtat Elise på dagis så tog vi en tur till Vasaparken. De har gjort om den och nu är det äntligen klart. Kanske inte supermycket för barnen att leka med, men det blev väldigt estetiskt snyggt om inte annat 🙂

Nu behöver barnen få i sig frukost och sen kilar vi iväg! Jag har en superrolig sak att berätta för er sen – kika in lite senare!

Kram.

leatherjacket condeco condeco sommardag vasaparken sommardag sommardag sommardag sommardag sommardag sommardag

Igår var det verkligen underbart väder här i Göteborg! Så varmt och härligt! Mer sånt tack! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx