Dags för roadtrip! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags för roadtrip!

God morgon fina!

Hoppas du haft en fin natt med mycket sömn. Idag är det F-R-E-D-A-G och vi har äntligen nått dagen D! Idag sticker vi på roadtrip! Det ska bli otroligt härligt faktiskt och även om vi inte är färdigpackade här hemma så känner jag mig ganska lugn. Nu på morgonen tvättar vi det sista och vid lunch kommer Fredrick hem för att vi ska kunna bära ner allt till bilen. Jag känner mig nästan lite overkligt lugn, men det kommer väl 😉
Sålänge jag har dator, kamera, pengar och pass så borde jag väl komma rätt långt? Haha 🙂
Alla inlägg ska jag försöka lägga in under kategorin “resor” den här gången. Så blir det lätt att hitta om någon vill kika tillbaka i efterhand!

Först och främst: tusen tack för all kärlek på senaste inlägget. Ni är ju alldeles underbara! Fina kommentarer har kommit från alla håll och det gör att jag känner mig så uppskattad på något sätt <3 TACK!

Igår fick jag slagit in alla presenter till barnens väskor i omgångar. Så fort jag hörde de snabba stegen i hallen så kastade jag ner allting i påsen igen och låtsades som ingenting. Elise pekade ett par gånger på påsen och frågade “Vad är det?”, men hennes morsa spelade iskall och sa att det var någon annans. Någon annans? Vilket svar! Det är ju inte så att vi brukar ha någon annans saker här hemma – som jag dessutom inte kan koppla till ett namn. Nåja. Igår var det någon annans 🙂

Innan vi åker i eftermiddag tänkte jag slänga i en hårinpackning och barnen ska bada. Det blir lite undanplock av leksaker och dammsugning, ett uns packning, men sen är jag redo! Vi åker ner mot Varberg, tar båten över till Grenå och sedan kör vi bara någon halvtimme innan vi stannar igen. Det här blir bra! Snart är det semester 🙂

Hoppas du får en fin fredag!

Kram.

icecoffee roadtrip gift ananaspapper roadtrip resväska roadtrip roadtrip roadtrip

Här ser ni tjejernas små reseväskor 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx