Bila med barn: Ebeltoft – stopp 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bila med barn: Ebeltoft – stopp 1.

Ebeltoft.

God morgon! Då var vi iväg igen. Igår tog vi Stena Line-färjan från Varberg och över till Grenå i Danmark. Efter det körde vi 30 minuter och checkade in på Danhostel Ebeltoft – ett prisvärt vandrarhem. Jag tror vi betalade 800:- för en natt, 2 vuxna och 3 barn. Det man behöver komma ihåg är att ta med egna sängkläder och handdukar om man ska övernatta där, annars är det ett riktigt tips 🙂 Husen är moderna, fräscha, låga och har gräs på taket. Det finns många öppna ytor och det är utsikt över hamnen. Frukosten smakade bra och vi är nöjda med besöket.

Båtresan igår gick på lite drygt 4 timmar. Det fanns ett stort lekrum för barnen med mängder av lego, en båt, filmer som visade Legofilmer och poängpromenader för de som vill följa med Tumlaren Happy på en tur under havet. Jag och Fredrick skrattade gott när vi fick se en fråga som löd “Vad får vi från havet?”. Det fanns 3 alternativ: mat, vatten och syre. Två var rätt. Där fick vi tänka efter pinsamt nog.
Tumlaren Happy ersätter Nicke Nyfiken och det bjuds annars på show, dans och lek. Det är kul för barnen att ha något att underhålla sig med på båtarna tycker jag 🙂

Nu sitter vi alltså i bilen och är på väg ner mot Tyskland. Vi tänker att vi tar halva vägen idag och halva imorgon eftersom vi har drygt 14 timmar kvar tills vi är framme i Torbole.

Har ni några tips på stopp i Tyskland? 🙂 

Kram på er. Nu ska jag försöka sova lite 🙂

Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft mm happy stena line stena line stena line stena line stena line stena line stena line stena line stena line stena line stena line Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft Ebeltoft

Första stoppet var i Ebeltoft. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons