Bila med barn: Geiselwind – stopp 2. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bila med barn: Geiselwind – stopp 2.

Geiselwind.

God morgon på er!

Hur mår ni? Har ni fint väder där ni är? Vi har precis satt oss i bilen och åker från Geiselwind där vi kom fram sent igår kväll. Vi har strax under 6 timmar kvar och förhoppningsvis blir det då pizza till middag ikväll 🙂
Det är 26 grader här och igår var det rena värmeböljan med 37 grader i Torbole. Jag fasar inte för det, men kommer absolut att planera våra dagar så mycket det bara går så att barnen inte får en värmechock. Alla UV-tält, UV-kläder, solkrämer och dylikt är med – det enda jag missade var vätskeersättning, men det finns ett bra apotek i staden som har allt.

Allting går bra, även om Julia börjar bli lite trött på att åka bil. Vi kör på med dvd-spelare, leksaker och bensträckare titt som tätt för att hon ska orka sitta still så mycket. Snart är vi ju framme och då blir det veckor av spring, lek och bad 🙂

Nu kör vi på! Ha en fin dag.

Kram.

semester semester bila med barn Geiselwind Geiselwind Geiselwind Geiselwind Geiselwind Geiselwind Geiselwind Geiselwind

Semestermood i Geiselwind! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx