Barnsemester: Semester med stort S. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnsemester: Semester med stort S.

Barnsemester när den är som bäst!

Alltså – som vi slappar här nere – det är verkligen barnsemester och semester med stort S. Så skönt och välbehövt. Extra semester blir det när vi har så många som kan leka med barnen och då däckar vi allihopa innan klockan slagit 21 på kvällarna.

Igår kväll blev himlen plötsligt svart och det blåste som bara den. Trots det är det fortfarande väldigt varmt ute och vi bestämde oss för att köpa lite hämtpizza och sätta oss utanför husbilen. Vi slapp regnet och fick istället se det klättra över bergen runt omkring oss – mysigt! Efter maten tog vi oss bort till en lekplats utanför hotellet där barnen fick leka av sig innan vi gick hem till hotellet och slog oss ner i sängarna. Jag hade kunnat leva resten av mitt liv på just den här platsen – det här är paradiset för mig. En lugn, ganska liten stad och med perfekt klimat och trevliga människor. Vad mer kan man önska?

Igår fick jag även köpt en bröstpump. Jag känner att det skulle komma till att behövas framöver och vet att jag använde pump med både Elise och Julia väldigt mycket runt den här tiden. Har ni testat den här? Vad tyckte ni om den? 

Dags för frukost. Såg ni den som Fredrick spelade in på min Instastory? In och kolla! 🙂

Stor kram till er och ha en fin dag!

semester semester  semester barnsemester semester semester semester semester semester semester semester semester barnsemester semester semester semester barnsemester

Underbara sommar! <3
Det här med barnsemester behöver faktiskt inte vara så svårt. Tänk dig en riktigt lång dag på stan med lite mer blöjor, lite mer välling kanske och mer kläder – sen tar du bara resten som det kommer. Det kan vara så himla svårt att anpassa barnen till oss, så varför inte testa att göra det omvända – anpassa oss till barnen? Då får du en njutbar semester kan jag lova 🙂 !
barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx