Tips på bord för pinnstolar? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på bord för pinnstolar?

I samarbete med AZ Design.

Hej på er!

Ikväll ska jag försöka övertala gänget här till att gå och äta på Pizza and Burgers här i Torbole. Det här stället är så himla häftigt inrett och har magisk mat i alla dess former – inte bara hamburgare eller pizzor alltså 🙂

Sen har de något annat fräckt också och det är inredningen. Så där lite modern och sliten New England-stil – förstår ni hur jag menar? Jag ska fota! De har slitna bord, blandade stolsvarianter, roliga skyltar här och där, fräscha toaletter och allting passar bara sådär himla bra ihop. Gammalt och nytt – den kombon gillar jag.

Det påminner mig dock om hur mycket jag vill göra om vårt kök hemma. Jag hade velat byta ut vårt runda bord mot ett rektangulärt (igen) och köpa 4 såna här svarta pinnstolar till. Kanske med någon vit fårskinnspläd eller bara vita/grå dynor att lägga på? Jag tycker det kan vara svårt att få till dekorationen på ett runt bord – speciellt om man vill ha underlägg. Och det känns som om ett rektangulärt bord tar mindre plats än ett runt, eller har jag fel? Ni kanske själva har det ena eller det andra och kan tänka er att länka till någon bild? 🙂

Pinnstolarna på bilden kommer från www.azdesign.se som har väldigt fina stolar till café, men som även passar till hemmet – kika in där om ni är sugna på något nytt 🙂

Jag lovar en massa foton från restaurangen – först krävs det bara lite (eller ingen?) övertalning. Jag vet att Fredrick är ett säkert kort, och även hans brorsbarn – kanske även hans föräldrar? Det är ju trots allt lill-lördag idag så ett restaurangbesök passar ju faktiskt extra bra just idag!

Kram på er.

pinnstolar

Först EFTER att vi bestämde oss för att mamma skulle vara den som fick ta hem mormors vita pinnstolar ångrade jag mig. De är ju egentligen riktigt fina och jag hade enkelt kunnat göra dem svarta. De hade gjort sig bra i vårt vita kök 🙂 Men vilket bord ska man ha till tro? Tips?

 

I samarbete med AZ Design.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons