Bäst i test: cykelbarnstol. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bäst i test: cykelbarnstol.

I det här inlägget förekommer reklam för Thule.

Cykelbarnstol, cykelsits, barncykelsadel. Kärt barn har många namn – här listar jag vår favorit.

Hej på er!

Nu när det är sol ute så är det otroligt härligt att få komma ut och röra på sig lite tycker jag. Och vad passar inte bättre än en cykeltur ner till havet?
Medan Fredrick spänner fast löparvagnen på cykeln så sätter jag ner ett av barnen på vår cykelbarnstol vid styret. I dagarna fick Julia åka med, men tanken är att Emilia ska sitta där så fort hon blivit 9 månader (den rekommenderade åldern enligt NTF).

Vi använder oss av Thule RideAlong Mini som tilldelats utmärkelsen IF Gold Award. RideAlong Mini är en cykelstol som du kan fästa på styret och därför också ha koll på ditt barn under hela färden. Tack vare det smarta fästet är det enkelt att ta loss stolen för att ta med dig den in eller varför inte vrida om nyckeln, låsa och lämna den ute?

Nu samarbetar jag visserligen med Thule, men vi har använt deras produkter i många, många år och nu när jag fått se mycket behind the scenes så känns det ännu bättre att rekommendera dem. Hela deras utbud testas noggrant, länge och ingenting skulle någonsin säljas halvdant. Att köra barnen i deras vagnar, sätta cyklarna på biltaket eller cykla runt i vår RideAlong känns därför alltid tryggt för oss.

Sitsen har i övrigt justerbara fotfästen, ett 5-punktsbälte, avtagbar klädsel som går att vända ut och in för olika färger och är dessutom godkänd för barn från ca 9 månader till 3 år (dock max 15 kg).
Färgen blått betyder för Thule att något är justerbart eller att den delen har en funktion.

Så om du är ute efter en cykelbarnstol så kan jag verkligen rekommendera just den ni ser på bilderna. Då kan du vara säker på att barnet åker både säkert och bekvämt! 🙂

Kram.

cykelbranstol Thule cykelbranstol ridealong ridealong ridealong ridealong ridealong ridealong ridealong ridealong
”Denna mycket bekväma barncykelsadel, som är framåtmonterad på styret, visar vad god design verkligen har att erbjuda: dess rena design gör den intuitivt att använda, samtidigt är det mycket bekväm och funktionell. Ytterligare fördelar är den höga standarden på säkerheten samt väderbeständiga material och deras behaglig känsla.” // IF Product Design Award

 

I det här inlägget förekommer reklam för Thule.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Det verkar ju smidigt att kunna ha barnet i fram och se. Men jag själv skulle aldrig köpa utan nackstöd. Barns huvud väger ju mkt och nackmusklerna är svaga, tänk om man råkar cyckla in i nått så de blir ett ryck. Då skulle jag gärna haft ett som går upp över huvudet. Känns otryggt snnars

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx