Buongiorno Giovedi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Buongiorno Giovedi!

Buongiorno mina vänner!

Hur mår ni? Jag hoppas att ni har vaknat på ett lika strålande humör som mig – idag leker livet! Nog för att det blir en del uppvak under nätterna här när alla sover i samma rum, men vad gör det om 100 år? Nej, jag mår bra!

Igår fick vi rätt mycket tid vid stranden. Mitt på dagen somnade alla 3 tjejerna samtidigt och sov en bra stund i sina vagnar i skuggan. Vi passade på att bada om vartannat och bara njuta av smörgåsar, kaffe och vuxensnack. När tjejerna vaknade besökte vi Lidl och tog oss hem igen för att grilla. Julia var den som vaknade först och hon satt länge, länge och bara mös i mitt knä. Det kändes som om hon verkligen behövde lite mammatid nu när inte Emilia satt fast där på tutten. Det var så himla mysigt <3

Idag väntar ännu en solig dag och då även en promenad bort till leksaksbutiken i närheten. De har verkligen hur mycket vattenleksaker som helst och jag tänkte köpa på mig något som kan få tjejerna att svalka sig ännu mer under dagarna.
Här kommer lite bilder från gårdagen och sen väntar frukost för vår del.

Hur är det hemma i Svedala? 🙂

Kram.

buongiorno buongiorno buongiorno buongiorno buongiorno buongiorno  buongiorno buongiorno buongiorno buongiorno

Det ska vara gött å leva! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. anneli

    Vad underbart det ser ut som ni har det!
    Tänk vad härligt när man kan tur visas, få dricka kaffe och umgås med hela familjen 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx