En perfekt gårdag. Välkommen fredag! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En perfekt gårdag. Välkommen fredag!

God morgon fredag!

Hoppas ni mår fint. Här mår vi prima och precis som igår tog vi lite extra sovmorgon till strax efter 8. Skönt!

Igår kom vi äntligen iväg till restaurangen jag tjatade om häromdagen. Jag åt grillasd kyckling men måste väl få säga att Fredricks pizza blir mitt val nästa gång – den var ruggigt god med sin sega deg och de knapriga kanterna. Efteråt blev det glass för alla utom mig – Emilia krävde mat så vi satte oss på en bänk och njöt av grändens tystnad istället.
Väl hemma igen satte sig Fredrick, jag och barnen oss i lobbyn och tog en liten kvällsdrink och åt lite framdukat snacks. Elise blev väldigt förtjust i Elena bakom baren och pratade konstant med henne om allt mellan himmel och jord. Så söt!

Idag ska vi mysa lite extra. Det blir förmodligen en promenad in till grannbyn för lite shopping och sen ännu mer sol och bad såklart 🙂

Hoppas ni får en underbar fredag!

Stor kram.

fredag fredag fredag fredag fredag  fredag fredag fredag fredag fredag  fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag  fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag fredag  fredag fredag fredag fredag

Vilken härlig torsdag! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons