Känslan av att inte kunna räcka till. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Känslan av att inte kunna räcka till.

God morgon alla stjärnor.

Hoppas ni mår fint. Det har blivit en härlig vana här under semestern att alla barnen väljer att sova lite längre på morgonen. I ett par dagar har de sovit till 8-8:30 vilket är alldeles underbart såklart. Vi går och lägger oss rätt sent här på kvällarna jämfört med vad tjejerna är vana vid så visst blir det längre morgnar här då istället 🙂

Igår fick jag en känsla av otillräcklighet. Att amma en liten bebis tar mycket tid ifrån än och när barnen skulle bada fick jag amma, när de skulle äta glass fick jag amma och när de behövde tröstas eller ville ha kärlek så satt jag där igen med amningen. Det blev lite för mycket och jag blev ledsen. Jag vill så gärna finnas där till 100% för alla mina barn, men när det blir 99,9% så känns det tufft. Idag tar vi nya tag och jag får helt enkelt inse att det är såhär det är ett tag framöver 🙂

Vi hade iallafall en väldigt mysig gårdag med pizza till middag på en filt vid vattnet där barnen sprang runt barfota på det gröna gräset och kastade sten i vattnet. Under helgerna är det mycket folk vid stranden här på dagarna, men mot kvällen drar de sig in på restaurangerna och lämnar stränderna ifred. Man kan höra sorlet, men gatorna är lugna. Det är underbart så härligt det är här.

Det blev dock ingen promenad igår för att jag kände mig lite trött i huvudet och i kroppen, så den blir kanske idag istället. Det hade varit skönt att få komma ut på en rask promenad längs med floden och kanske även ta ett dopp om tiden räcker till.
Annars har vi inte mycket planer.

Vad gör ni denna lördag?

Kram.

räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till räcka till

Mina små änglar <3 Som jag älskar er! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Siranee | Thaimorsan.se

    Det är jäkligt tufft av er att bila med 3 småbarn och de 2 stora förstår säkert snart att det är Emilia behöver mamma lite extra just nu. Visst blir man fast av att amma och känner sig taskig att inte räcka till. Njut av Italien! Kram!

Annons