Ett perfekt veckoslut. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ett perfekt veckoslut.

God morgon!

Nu har vi varit här 1/3 av vår tid och det går verkligen inte att tröttna. Varken på frukosten, maten eller det eviga strandhänget. Allting är fortfarande himla underbart.

Idag kommer min mamma och syster hit! Tjoho! Igår kom Fredricks bror och svägerska, idag kommer mamma och syster och i veckan kommer även Fredricks andra bror och hans man hit för att spendera semestern tillsammans med oss andra. Vi har verkligen underbara familjer och jag är så glad att de kan hitta på såna här saker tillsammans. Som jag älskar dem! Mamma och syster kommer att bo på samma hotell som oss – en våning upp, högsta våningen, och med utsikt över vattnet. De kommer trivas som fiskarna i vattnet 🙂

Igår tog jag och Emilia en promenad till Riva igen. Jag fick köpt ett par likadana skor som Fredrick har fast i miniversion till Elise. Så urgulliga! När vi kom hem åt vi lunch med de andra på stranden, sen gick vi till hotellet för att svalka oss lite innan det grillades vid husbilarna och tjötades tills det var dags att nana strax efter 21. Ett perfekt avslut på söndagen.

Det är ny vecka och kanske har du semester den här veckan? Vad skönt isåfall! Passa på att njuta extra mycket och semester eller ej: livet ska vara härligt!

Ha nu en fin start på veckan.

Kram.

veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut nike spaghetti veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut veckoslut grill camping

Ett perfekt veckoslut. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons