Älskade familia. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Älskade familia.

Välkomna ma familia!

Hej vackra ni! Hoppas ni har haft en underbar natt och att ni fått vakna upp på ert allra bästa humör denna tisdag.

Igår kom mamma och syster fram hit till Torbole. Det var underbart att se dem och hur trötta de än vara efter att ha bilat hela natten så anlände de med ett stort leende på läpparna. Tjejerna tyckte det var superkul att få träffa mormor och moster efter så många dagar hemifrån och medan Fredrick cyklade så passade vi på att strosa längs med vattnet för att de skulle hinna se iallafall en liten bit av staden 🙂 Flera gånger sa de att det var något av det vackraste de sett – alltså är det inte bara hitte-på från vår sida, haha.

På kvällen gick vi ut och åt, umgicks vid husbilarna och vid 21 sa vi hej då för att gå hem och lägga oss. Elise sov med de nyanlända och vi andra satt uppe en bra stund innan det var time for bed så att säga.
Igår testade vi att ge Emilia lite ersättning vid middagen för att min mjölk – precis som med Elise och Julias – har börjat sina lite på vänster bröst och det märks mest under kvällarna. Emilia var inte särskilt nöjd just där och då, men drack ett par klunkar innan hon somnade i farmor och mormors vaggande famnar.

Ikväll väntar middag vid vattnet igen – det är verkligen så himla mysigt. Jag tänker att vi beställer 1 pizza att dela på och sen köper vi lite plock och dricka från affären så att vi kan sitta länge, länge. Åh, jag längtar!
Fram tills dess ska vi bara vara. Jag har märkt att det blir en bra tid att gå tillbaka hit till hotellet vid lunch ungefär – då brukar tjejerna ha fått nog av värmen och det passar även då bra med en liten tupplur. Tips till er som ska till värmen – tid på hotellrummet gör väldigt mycket 🙂

Dags för frulle!

Kram.

familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia familia

Älskade livet! Älskade familia! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons