Picnic på gräset i det fria. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Picnic på gräset i det fria.

God morgon lill-lördag!

Igår avslutade vi dagen med en picnic mitt på gräset framför den omtalade Gardasjön. Tjejerna lekte runt med släkt och vänner och sprang fram och tillbaka till pizzakartongerna för påfyllning. Underbart! Det är den känslan jag suktar efter när jag pratar om att köpa hus – det där fria! 🙂

Annars gjorde vi inte så värst mycket igår. Tog det lugnt på stranden, på hotellet och i lobbyn. Det var ungefär så mycket vi hann med för vips så var dagen slut! Idag väntar inte mycket mer. Fredrick ska långcykla så jag ska passa på att visa mamma och syster Riva del Garda. Förhoppningsvis får vi sällskap av några fler 🙂

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår riktigt bra rakt in i själen.

Stor kram.

Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic Picnic  

En picnic ute i det fria 🙂 ! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda - Motherly

    Det är precis det där jag älskar med livet utomlands; mycket tack vare vädret, men också mentalitet så är det så lätt! Bara njuta av en picknick i gräset, framför Gardasjön (!!!) Hur underbart är inte det? Barnen är nöjda av att kunna vara ute och vara med och föräldrar likaså. Fantastiskt!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx