Dinner on the beach. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dinner on the beach.

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har drömt lite lustiga drömmar inatt och vaknat till och från, men trött är jag då inte 🙂
Idag är det dock måndag och det betyder att min älskade familj åker hem idag. Det känns tråkigt och veckan har verkligen gått alldeles för snabbt. Jag önskar att det kunde vara med på vår lilla honeymoon ett tag till – men det finns ju gott om tid för det hemma också!

Igår var en lugn dag med lunch ute och dinner nere på stranden. Tjejerna fick varsin handväska och varsin Pinnochio som följde med dem vart de än gick – så söta! Vi badade och mös i fulla muggar innan det var dags att krypa till kojs. Nu har vi ‘bara’ 1/3 kvar här, men igår kom nytt sällskap hit och imorgon kommer det ett till par med ett barn i Elises ålder så den här veckan kommer nog flyga iväg den också. Det gäller verkligen att stanna upp lite och se sig omkring – vi är ju faktiskt i ett av världens vackraste länder! Den här veckan ska jag försöka planera in en middag för mig och Fredrick någon dag. Så att vi får njuta lite på tu man hand nu när vi ändå har chansen med så otroligt många familjemedlemmar omkring oss 🙂

Vi har inga planer idag. Mamma och syster åker vid lunch så fram tills dess blir det långfrukost och kaffe i solen.

Hopppas ni får en fin dag!

Kram.

dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner dinner

Bilder från gårdagen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx