Vårt fantastiska hemstäd finns i både Stockholm och Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Vårt fantastiska hemstäd finns i både Stockholm och Göteborg.

I samarbete med Hjälp Hemma.

Hej på er!

Alltså det här med kaffe. Finns det något godare? Eller är det ens gott egentligen? Det kanske bara är något jag inbillar mig för att det känns så sofistikerat att sitta och sippa på just kaffe. Skämt å sido – jag tycker faktiskt om den smaken, men så har jag rätt mycket mjölk i också 🙂

Jag fick frågan häromdagen om vårt hemstäd så jag tänkte att jag skulle berätta lite om varför och vilka vi använder oss av.

Det kan knappast ha gått någon förbi att vi har 3 barn, haha. Och 3 barn är underbart på alla sätt och vis, men låt oss vara uppriktiga: det tar ju sin lilla tid.
Emilia sover fortfarande löjligt mycket. Det är bara det att hon tajmar in de där amningstillfällena varje gång jag blivit klar med något annat. Så fort jag sätter mig på den där stolen eller i den där soffan så vaknar hon. Och tjoff så måste man ställa sig upp igen. Den där egentiden kommer allt längre och längre bort.

För ett tag sedan pratade jag och Fredrick mycket om hur vi kunde få mer tid till varandra och mer tid till att faktiskt hinna återhämta oss lite. Ganska snabbt insåg vi att de två största bovarna som snor tid är handling och städ. I samma veva började vi beställa mer mat på nätet och nu har vi även hemstäd för att slippa den där grovstädningen.

Vi använder oss av Hjälp Hemma som jag måste säga från djupet av mitt hjärta: är ett företag med alldeles fantastisk service. Hjälp Hemma finns i både Stockholm och Göteborg och är det enda städbolaget med en egen app. Där kan jag se mina bokningar, fakturor och skicka meddelanden om jag har några funderingar. Den är superbra!
Dessutom kan man välja tjänster såsom fönsterputsning, strykning/tvätt eller flyttstäd (kommer till Göteborg först i augusti) och inte bara själva vardagsstädningen.
Sen vi skaffade den här hjälpen så har jag fått en annan ro i kroppen och jag kan varmt rekommendera det om ni känner att städningen är jobbig, tråkig eller tar för mycket tid. Jag älskar ju att städa men har helt enkelt inte tiden över till att tvätta kakel, duschdörrar eller listerna – det räcker med alla leksaker, haha.

Och finns det någon bättre känsla än den efter träning eller att få komma hem till ett nystädat hem? 🙂

Kram.

hemstäd hemstäd hemstäd hemstäd hemstäd hemstäd hemstäd hemstädhemstäd hemstäd

En varm rekommendation från mig är Hjälp Hemma – de är verkligen superbra och är det enda städföretaget med en egen app! 

 I samarbete med Hjälp Hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.