Bila med barn: Stopp i Göttingen – Hotell Adesso Schweizer Hof. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Bila med barn: Stopp i Göttingen – Hotell Adesso Schweizer Hof.

Hej och god morgon måndag!

Japp, då var det måndag igen och vad passar inte bättre denna dag än att få landa hemma i Göteborg? Nu kommer vi ju inte hem förrän inatt, men idag är det sista resdagen på den här semestern iallafall – det är alltid lika skönt!

Inatt sov vi i Göttingen (Tyskland), på ett hotell rätt nära motorvägen – Hotell Adesso Schweizer Hof. Rummet saknade AC och barnen var vakna större delen av natten, men annars gick det faktiskt riktigt bra. Jo, Elise kräktes en gång (åksjuka) i bilen igår också och lillbebisen sket ner sig (för att den här mamman tydligen inte bytt blöja förr och satte den alldeles skevt – så lite skylla-sig-själv-varning på den), men annars gick det bra. Det här med att bila behöver inte vara så jobbigt. Jag tycker absolut att man ska testa om man tänkt tanken! 🙂

Nu är vi på väg igen efter en stadig frukost på lite spartanska flingor och smörgåsar. Vi har runt 70 mil att köra idag, men sen – sen är vi minsann hemma. Gissa om jag saknar vår säng? Ja, hela lägenheten om jag ska vara ärlig. Jag är så hemmakär även om jag älskar att få resa och se mig om lite.

Ha nu en härlig start på den här veckan och så hoppas jag att ni mår sådär rysligt bra! 🙂

Kram.

bila bila bila bila bila bila bila bila bila bila bila bila bila bila

Efter bila får man bada! Det gäller att passa på när vi bara har dusch hemma 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Hej! Hur ofta stannar ni på vägen? Tänkte på att ni åker med ett spädbarn som helst inte får sitta så länge i en bilbarnstol. Det var vi i alla fall fick höra utav BVC när vi frågade hur länge våran dotter fick åka bil, tror hon nämnde att man ska räkna att de bara får sitta 30 min första månaden och sedan öka 30 min varje månad. Både jag och min kille blev väldigt låsta utav det då vi bor utanför stan. Vet inte om detta stämmer. Jag är väldigt sugen på att resa med bil 😀 såg väldigt roligt ut och vi har en husvagn. Älskar din blogg 😀

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej goding!
   Tack snälla för de fina orden 🙏🏼❤️✨
   Och jag är så avis på att ni har husvagn – vi är så sugna på det eller husbil till nästa år. Kanske ses vi på campingarna? ☺️
   Vi stannar helt sinnessjukt mycket, haha. Men det hade vi räknat med och därav övernattning på vägen. Om jag inte minns fel säger Google maps att resan ner tar 12-15 timmar om man skulle köra i ett sträck? Men för oss är själva bilandet också semester 🙂
   Vi stannar så ofta dels pga restriktionerna, men även för att de stora barnen ska slippa sitta still så länge. Julia blir otroligt rastlös och vill såklart hellre springa runt och leka 🙂 medan de springer runt lägger vi ut en filt som Emilia kan ligga och sträcka ut sig på.
   Så jag tror att ni kommer kunna komma ut på fantastiska husvagnssemestrar om ni bara räknar med ett par extra timmars resande 🙂
   Stor kram ❤️