Att välja rätt vigselring … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att välja rätt vigselring …

God kväll älskade ni.

Gissa vad jag gör? Jag sitter och kollar vigselringar. Sämre kan man ju ha det. Alltså, vet ni hur många drömmar det finns där ute? Men jag tror jag har hittat min favorit. Först var jag inne på en trestensring, men efter att vi var ute på stan idag och testade ett par stycken så inser jag att en ring med stor sten och många små längs sidorna är mer min stil. Men oj, så många fina det finns där ute!

Hur mår ni? Jag hoppas ni också har en härlig tisdag. Idag är det min systers födelsedag och dagen till ära tog vi oss en lunch och en fika på stan i vårt älskade Göteborg. Det känns ändå väldigt skönt att vara hemma måste jag säga. Semester i all ära, men inget är som hemma <3 Och det är ju skönt att man känner så! 😉

Nej, vet ni vad – jag ska fortsätta sippa på min cola och titta på lite fler ringar. Ni får gärna komma med tips eller länka till de ni själva valt om ni vill – det är bara kul!

Ha en underbar kväll.

Stor kram.

vigselring vigselring vigselring vigselring beemoo vigselring vigselring ceasarsalladvigselring vigselring vigselring vigselring vigselring vigselring vigselring vigselring

Åh, svensk, hemmagjord kycklinggryta! Mums! Och ser ni att det står MG på plånboken jag köpte i Italien? Malin Granat – mitt nya namn – noterade Fredrick 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Vad er minsting växer! Mysigt att komma hem och kolla ringar. Och så fin plånbok du köpt. 👌
  Har du tips på hur man får en 1-åring att vilja borsta tänderna? Så totalt omöjligt för mig att borta hennes tänder.

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej goding! Ja, verkligen – rena drömmen <3 Jag fick tipset att låta barnen leka med sin tandborste morgon och kväll av tandläkaren – detta för att göra det till ingenting i stort sett. För att inte göra tandborstningen till en så stor grej. Och när vi började på riktigt så var det 10 sek-perioder – för att inte tvinga, men också avdramatisera det hela lite 🙂 Nu står de så fint så och älskar att tandborsten har en nalle och Frost på sig 😉
   Kram och lycka till – det kommer gå super! <3

Annons