Cleanmate, regn och en massa mat. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Cleanmate, regn och en massa mat.

God morgon mina kära!

Usch, igår var kanske vädret inte det bästa i Göteborg vilket gjorde att vi försökte hålla oss inne. Jag tog dock ut Elise och Emilia en stund ändå medan Julia sov middag hemma med pappa. Vi hämtade ut paket och kan äntligen tituilera oss robotdammsugsägare. Tävlingen som jag hade för ett tag sen sa jag ju gav mig ett sug efter en egen och vet ni vad? Nu är golvet här hemma skinande rent! Vi skaffade en likadan som jag lottade ut – en Cleanmate S900. Ett tips för er som vill slippa dammsuga själva där hemma – den är grym 🙂

Vi promenerade till affären för att handla middag, men när vi kom ut igen så hade det börjat regna ordentligt och det blev raka vägen hem igen. Under eftermiddagen fortsatte jag att packa upp från resan – något jag inte lyckats med än galet nog. Det känns som om jag hittar väskor här och var som inte blivit uppackade, haha. Nåja, allt är tvättat så det är bara småsaker som ska hamna på sina platser.

Idag skulle vi åkt till ett par kompisar nedanför Motala, men vi ställde in det i sista sekund. Vädret är uselt och Fredrick bestämde sig för att inte cykla en tävling där uppe som var tanken. Vi åker hursomhelst upp en annan dag istället! 🙂
Men vad ska vi göra idag då? Ingen aning. Jag har lite ont i halsen så det är väl min tur att få det halsont som Fredrick hade i Italien. Lite te, citron och ingefära så ska vi nog råda bot på det hela!

Ha en fin dag. Vad ska ni göra? 🙂 Hur är vädret där ni är? 

Stor kram.

granola cleanmate cleanmate fetaostsallad chiliolja middagstips middagstips middagstips vi föräldrar

Igår kväll hade jag en så underbart lugn stund i soffan. Jag älskar den här tidningen! Har du någon favorittidning? Kommentera gärna! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Mm nu känns det som att hösten har kommit, jisses vad det regnat ett tag nu! från och till! Skall bli skönt att börja jobba på måndag. Vi har med en robotdammsugare fast en iRobot. Älskar den, känns rent när man kommer hme.

Annons