Recension: Beemoo Maxi Travel Lux Sittvagn 2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recension: Beemoo Maxi Travel Lux Sittvagn 2017.

Då var det dags för en vagnrecension! Den här gången granskar vi Beemoo Maxi Travel Lux Sittvagn 2017 🙂

beemoo

Det finns ju verkligen en uppsjö av vagnar där ute, men det finns nog ingen som nyheten från Beemoo; Maxi Travel Lux Sittvagn 2017. Den är fantastisk att köra och jag är kär på nytt. Här får ni se varför!

Utseende
Det här utseendet på vagn är min drömlook. Det grå tyget mot den silvriga ramen, svarta detaljerna och vita texten gör den så fulländad. Att man dessutom låtit behålla stötdämparna synligt gör den på något sätt lite retro och att den står ut från mängden. Just stötdämpningen är lite av en vanesak eftersom jag sällan känt av den så mycket som på den här vagnen. Men när man väl fått in den känslan så är det som att köra på moln!

Vagnen kommer med 4 luftfyllda däck vilket är ett måste när man testat ett par vagnar. Att ha luftfyllda däck innebär att du får en skönare körning och barnet en behagligare resa. Du slipper det plastiga lätet som finns där med plasthjul.

Med sina 12 kg är vagnen rekommenderad för barn mellan 6 månader – ca 3 år. Dock är maxbelastningen 15 kg på sittdelen och 5 kg i varukorgen.

Funktion
Sittdelen går att fälla från sittläge till liggläge med hjälp av ett litet handtag ovanför barnets huvud. Både fotstödet och handtaget är justerbara och bygeln går att lossa från både sidor, men även från ena sidan för att sedan sitta fortsatt fast i vagnen.

På sufflettens ovansida finns en öppning med myggnät som går att stänga när funktionen i sig inte behövs. På baksidan finner du även smart förvaring.

Vagnen kommer med fempunktsbälte som går att justera ordentligt så att även de lite större barnen utan problem kan använda detta (jag har varit med om vagnar där detta är begränsat). Under vagnen finns en varukorg med gott om utrymme.

Sittdelen är vändbar.

Pris
Jag tycker det här är en av de mest prisvärda vagnarna jag testat hittills. Med sina 2995:- (ord. pris. 4995:-) nu under Jollyrooms Back to School-rea så är det enligt mig valuta för pengarna.
Till vagnen går att köpa bl.a. liggdel, regnskydd, mugghållare samt parasoll.

Mått 
Hoppfälld: 90 x 42 x 59 cm
Uppfälld: H105 x L110 x B59 cm
Sits: B33 cm
Ryggstöd: L47 cm

Betyg
+ Lättmanövrerad/skön att köra
+ Luftfyllda däck
+ Snygg design
+ Bra fempunktsbälte som går att justera långt
+ Passar även långa barn
+ Stabil
Inga minus den här gången!

recensionbeemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo beemoo

Här är min recension av Beemoo Maxi Travel Lux Sittvagn 2017.

 

I samarbete med Jollyroom.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Hej igen! Tack för ditt svar. Har du varit nöjd med den slm vagn eller tycker du att man ska testa ansra istället? 🙂 mvh Tina

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Jag har varit nöjd 🙂 dels för att den är väldigt lättkörd, lättanvänd i funktionerna och till det priset.
   Nu får du ursäkta mig – men jag ser att jag svarat dig på föregående fråga lite galet 😅 fick för mig att det var dubbelvagnen.
   Så: vagnen som du faktiskt menar är lite kort, ja. Men det var först vid 2,5 års ålder jag märkte av det och då har vi ganska långa barn 🙂 jag tror det känns mer på den här vagnen eftersom den har en väldigt markant kant längst ner – fotstödet är ganska djupt.
   Vagnen i sig tycker jag dock som sagt är prisvärd, lättkörd och enkel att använda. Dessutom har den en väldigt go fjädring som gör att man nästan studsar fram. Men är du orolig för längden så tycker jag du ska testa en annan. Vi har varit såå nöjda med Petite Cherie Lively till exempel som är en näst intill identisk vagn. Hade vår 3åring velat så hade hon kunnat sitta i den än idag även om benen varit lite böjda då såklart. Men den vagnen rekommenderar jag verkligen – den är underbar 🙂
   Det skiljer visserligen en tusenlapp på dessa vagnar, men nu såhär i efterhand så hade jag lagt den pengen när jag testat båda. Förlåt om jag gör det svårt för dig 😄 jag vill bara att du ska vara nöjd.
   Förlåt att jag var så förvirrad 😂 vet inte hur jag kunde läsa så fel.
   Kram ♥️♥️

 2. Tina

  Hej!
  Jag undrar vad du tycker är de mindre bra sidorna med denna vagnen? Samt om sittdelen passar barn med lite långa eller normallånga ben. Då jag läst på andra bloggar att den är lite kort.

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Tina!
   Lite beroende på hur du väljer att ha de olika delarna så kan jag hålla med om att den i vissa lägen inte passar alltför långa barn. Jag kunde tex inte ha vagnen med sitsarna vända mot varandra, men annars passar den även de lite längre benen tycker jag 🙂
   Fråga gärna mer om det är något du undrar! ♥️✨
   Kram!

Annons