Tacos, ceasar och ny tavla på tapeten! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tacos, ceasar och ny tavla på tapeten!

Hur många här åt tacos igår?

God morgon på er! Hur mår ni? Igår kväll hade vi en sån där supermysig familjemiddag här hemma med tacos i stora lass. Det är ju bara så gott och går att variera i det oändliga! Vi slängde in lite mozzarella igår för att ombyte förnöjer, och den där bananen kommer jag aldrig göra mig av med. Banan i tacos är förbaskat gott! 🙂

Fredrick och Elise hade far-och-dotter-dag igår så Julia, Emilia och jag passade på att göra stan och äta på Le Pain igen. Deras ceasarsallader är riktigt goda och ett tips för er som inte testat än. Både Julia och Emilia var supervakna så vi satt där och bara mös på uteserveringen innan regnet började droppa ner på oss.
På vägen hem handlade vi middag och sen fixade och donade vi lite hemma. Det är konstigt det där med hur man kan få så mycket energi och lust till att göra iordning hemma när man varit borta. Helt plötsligt har jag tusen planer på hur allt skulle kunna se ut och jag ser bättre användning av saker på andra ställen. Kul är det iallafall! 🙂

Idag är det lördag och det brukar betyda shopping för vissa. Jag har dock planerat in en inspelningsdag och tänkte väl dra igång med det rätt snart för att hinna med lite mer idag. Som att gå till 4-gott och köpa lördagsgodis .. Haha.

Jag hoppas ni får en fin dag – det är ni värda!

Kram.

tacos tacos tacos  tacos tacos tacos tacos tacos baby

Vilken härlig dag – tjalalalalalala <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons