Göteborgsmamman

Fina mammakläder – här kommer plaggen ni mammor inte får missa!

Inlägget innehåller adlinks.

Välkommen till djungeln av mammakläder!

Hej på er!
För ett tag sedan fick jag en fråga av en vän vad jag tyckte hon skulle använda för mammakläder nu när hon var gravid. Ja, alltså, hon ville veta vilka som såg både vardagliga och snygga ut, men också vilka mammakläder som var de jag själv haft mest användning av. Jag tänkte snabbt igenom min garderob och insåg att mycket av det jag använde som gravid använder jag även idag.

Faktum är att när jag väl var gravid så tyckte jag att det kändes lite tråkigt att köpa all-in mammakläder just för att de oftast var anpassade till den stora magen och för att det därför skulle bli plagg som jag inte skulle kunna använda igen. Istället valde jag att köpa på mig många stora koftor, tunikor, stretchiga byxor, pösiga linnen – ja, kläder som jag faktiskt fortfarande kan använda än idag. Jag tyckte det var roligare att utöka min befintliga garderob istället för att köpa en provisorisk iallafall 🙂

Så, som en liten kul grej så kommer här mina absoluta favoriter som man kan ha både under och efter graviditeten – lite beroende på hur stor magen är såklart. Kläder som är snygga, inne och som lägger sig snyggt över magen. För visst är det vackert att vara gravid! Det är nästan så att jag önskar att jag hade min kvar – men bara nästan 😉

Som grädden på moset är många av dem på rea just nu – allt för att ni ska kunna hitta så mycket fint som ni bara orkar 🙂
Lycka till i djungeln!

Kram.

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.