Pizza, godis och lördagsmys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pizza, godis och lördagsmys.

Hej på er och god morgon söndag!

Då var vi inne på den 6e augusti och jag hoppas att ni känner er riktigt utvilade efter nattens sömn. Tänk vad mycket som hänt under natten när du sov? Någon föddes. Någon gifte sig. Något åt pizza. Någon shoppade sina drömskor. Någon blev mormor. Någon blev farmor. Det är lite häftigt att tänka hur mycket som sker under den tiden man sluter sina ögon på natten, eller hur?

Igår hade vi en underbar dag hos min mormor. Hon är väldigt gammal och kan inte göra sig förstådd som förr, men det är ändå så fint att ge henne många fina minnen med barnen att tänka på när hon sitter där i sin fåtölj. Jag vet att hon är med i tanken och det är viktigast för mig <3

Vi åt lite lunch där och sen gick vi ut till lekplatsen på baksidan. Tjejerna åkte rutschkana och Julia flög utför kanten när hon nådde slutet, haha. Det var nog det roligaste på hela besöket enligt henne för jösses som hon skrattade! Riktigt tjöt av lycka 🙂
När vi kom hem mötte vi upp Fredrick och tog oss ut på stan för en sallad/pizza-middag innan godisaffären hägrade och vi drog oss hemåt. Väl hemma bänkade vi oss framför friidrotts-VM för att se Bolt göra sitt – han är ju för grym alltså! Tänk att vara världens snabbaste man?! Galet.
Vi avslutade dagen med en film innan det var dags för sängen.
En bra dag helt enkelt 🙂

Idag har vi inte mycket på agendan. Det är söndag och vi ska nog bara ta det lugnt. Kanske en promenad och lite god middag. Jag tänker mig lövbiff i någon gräddig sås med ris och sallad till det. Hur låter det? Kanske har ni något fint recept att dela med er av?

Hoppas ni får en härlig dag och att ni tar er tid till att koppla av om ni behöver det 🙂

Kram.

pizza pizza pizza pizza pizza sallad pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza pizza potträning pizza pizza pizza pizzabröd pizza pizza godis

Pizza, godis och lördagsmys. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Lövbiffgryta med sting
  Du behöver:
  400 g lövbiff
  2 msk Smör
  1 msk curry
  1/2 tsk salt
  1/2 krm svartpeppar
  1 msk soja
  1/2-1 tsk sambal oelek
  2 pressade vitlöksklyftor
  2 dl Vispgrädde
  1/2 buljongtärning
  ca 1 dl vatten

  Gör så här
  Skär köttet i tunna strimlor. Bryn dem i smör. Låt curryn bryna med någon minut. Tillsätt övriga ingredienser. Låt koka ca 5 min. Servera med kokt ris.

 2. Annica

  God morgon! Här var vi på akuten med Mellantjejen pga hennes astma mellan 19.30-22.20 igårkväll. Kom hem vid 23.30.. Så idag blir det förhoppningsvis en lugn dag hemma (eller i värsta fall en tur till akuten igen då hon inte är helt bra).

Annons