Göteborgsmamman

Efterkontroll och sista veckan på semestern.

God morgon lovies!

Måndag – klapp, klapp, klapp! Så härligt med en ny vecka och jag längtar tills alla är tillbaka från semestern så att det kan börja jobbas på riktigt. Jag älskar att jobba – gör du? 🙂

Fredrick har fortfarande en vecka kvar på sin semester så vi ska maximera den till fullo. Eftersom han åker till Cykelvasan fredag-söndag så har vi tillochmed torsdag på oss att hitta på massa roligt tillsammans hela familjen. Vi behöver inte alltid åka iväg på olika aktiviteter, men att bara få vara tillsammans och prata, leka, mysa och äta räcker så otroligt gott och väl.

Den här veckan får bli lite spontan men på torsdag är det dags för efterkontroll för min del. Jag är faktiskt lite nervös. Jag vill så gärna att barnmorskan ska säga ”Yes! Du är redo! Ut och spring med dig!”. Och jag kan springa, men jag är nervös för att hon istället ska säga ”Njaaa, du är inte helt läkt inuti än. Bättre om du väntar en månad eller två.”. För den där månaden är så lång för mig. Alldeles för lång. Jag vill så gärna komma ut och jogga/springa/svettas, men är konstigt nog rädd för att min kropp inte skulle vara så läkt som jag vill tro. Vi får se helt enkelt – jag kan ju inte göra något åt det ändå. Och faktum är att jag har ju ändå fött 3 barn väldigt tätt så det hade inte varit så konstigt heller – om jag behövde vänta ett tag till. Håll gärna en extra tumme för mig på torsdag. <3

Jag ska försöka knö in ett Lisebergsbesök den här veckan – för jag vill verkligen dit med tjejerna. Nog för att Elise bara är 3 år – men som hon älskade kaninerna sist vi var där. Hon blev alldeles frälst. Vi behöver inte åka en massa attraktioner, men att bara få gå där inne är ju underbart mysigt 🙂
Har någon av er varit där i år?

Nej, nu måste jag jobba lite. Ha en fin start på veckan!

Kram.

efterkontroll efterkontroll efterkontroll skärmsläckare skärmsläckare skärmsläckare skärmsläckare skärmsläckare skärmsläckare

Den här veckan blir spontan och sen är det dags för efterkontroll – äntligen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Det här med efterkontroll… för min del har jag inte tyckt att den gett så mycket. I och med att jag inte spruckit nått så har de inte gjort nån vaginal undersökning nån av gångerna utan det har mest varit en summering av hur förlossningen gått, hur allt känts efteråt och hur man tänker med preventivmedel. De har visserligen frågat om kag vill att de undersöker, men samtidigt sagt att det inte är nått som behövs. Men om man gör vaginal undersökning, hur mycket kollar de egentligen för att de hur redo man är för träning? Kollar de mer än bara att man kan knipa? Tänker att just löpning kräver ganska mycket mer än att man kan knipa några sekunder, som bålstabilitet, stark bäckenbotten osv.