Ove’s Gatukök & tack till er! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ove’s Gatukök & tack till er!

God morgon världens bästa läsare.

Tack för att ni är ni – du är du – och tack för all den fina responsen jag fick igår på inlägget där jag gav 17 relationstips utifrån mitt eget. Ni gav så många fina kommentarer på Facebook och jag kunde inte låta bli att le lite extra när jag inser hur lyckligt lottad jag är som har er på andra sidan skärmen. Tack!

Igår promenerade vi en stund på stan. Vi tog lunch hos trucken från Oves Gatukök och jag fick testa deras strömming för första gången. Supergott tillsammans med deras to-die-for-mos och lite lingonsylt. Är ni i Partille eller har trucken i närheten så måste ni testa deras mat. Det är verkligen inget ‘vanligt gatukök’…
Vi strosade på stan en stund till, lekte på en lekplats i närheten och när vi kom hem igen var jag så trött. Jag kände mig alldeles matt i kroppen och inte alls i stöten. Bättre är det idag! 🙂
Till middag blev det lövbiff och rätten ska ni självklart få recept på! Det var verkligen superenkelt och jättegott med ris och sallad till!

Idag är Fredrick iväg så jag är ensam hemma med tjejerna. Vi ska träffa Emma på lunch och kanske rasta barnen på en lekplats. Det ska bli mysigt att få tjattra så som bara vi kan och som jag har saknat henne under sommaren!
Så, dags att göra sig iordning!

Hoppas ni får en fin dag <3

Kram.  oves oves oves oves oves lövbiff

Oves Gatukök, mys med familjen och god middag – vad mer kan man begära? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons