4 fantastiska saker & Cykelvasan 2017. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 fantastiska saker & Cykelvasan 2017.

Hej fina!

Lördag morgon och här sitter jag med min kaffekopp igen. Gårdagen var lång, men så fantastisk på många sätt:

1) Jag fick se Fredrick åka iväg mot Cykelvasan. Han var så lycklig och jag är så glad att jag är den lättsamma personen som inte ser några konstigheter med att vara hemma själv med 3 barn. Jag unnar honom verkligen hans framgång inom cyklingen och finns det mer att göra så är jag där direkt. Alla dagar.
2) Jag fick umgås med min farmor som jag träffar alldeles för sällan. Hon är fantastisk.
3) Jag fick mysa med mina barn och när småsyskonen lagt sig så satt jag och Elise och bara mös i soffan.
4) Jag fick chansen att sakna Fredrick. Det tror jag är viktigt när man träffar varandra varje dag. På något sätt lär jag mig att uppskatta honom mer när han är borta. Han är ju mitt allt, men den där saknaden får en lite ungdomskär igen 🙂

Idag åker vi tillbaka till farmor – den här gången för att träffa min mamma, syster, hennes kille och min bror och hans tjej. Och farmor såklart 🙂 Det var flera år sedan jag träffade storebror så det ska bli spännande att se hur gråhårig han har blivit. Haha, skämt å sido, men det ska bli skoj! (Att se det alltså, haha).
Mamma kommer hit om en stund och då åker vi dit tillsammans. Jag hoppas på sol så att vi kan springa runt och leka i trädgården. Älskade, älskade hus – som jag älskar att vara där!

Nu hejar vi på Fredrick som idag cyklar Cykelvasan med startnummer 370! Han startar i led 1 och därmed också först av alla. Klockan 08:15 går starten och jag delar adrenalinet med honom. Heja, heja! <3

Vad gör ni idag? 🙂 

Kram.

cykelvasan cykelvasan aftershokz cykelvasan cykelvasan  cykelvasan cykelvasan cykelvasan  cykelvasan cykelvasan cykelvasan cykelvasan cykelvasan cykelvasan cykelvasan cykelvasan

Idag är det dags för Cykelvasan! Vi hejar såklart på pappa Fredrick här hemifrån! Nästa år kör vi tillsammans – det är en underbar tävling! 🙂 <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons