Varför tar jag bort kommentarer som är kritiska? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Varför tar jag bort kommentarer som är kritiska?

Varför visar jag inte upp kritiska kommentarer?

Hej! Igår fick jag en fråga här på bloggen där en tjej undrade varför jag väljer att ta bort kommentarer som är kritiska. Jag tänkte att vi tar upp svaret på den frågan utanför frågestundssvaren imorgon eftersom frågan i sig är ett viktigt ämne när det kommer till min blogg.

Jag tar alltid åt mig kritik ska ni veta. Precis som en svamp så suger jag upp det tills det inte finns något kvar. Dels för att jag vill utvecklas men också för att det är så jag fungerar – på gott och ont.
När jag får tråkiga kommentarer så ger de mig en klump i magen och jag blir ledsen. På något sätt vill jag få alla tillags, men borde veta att det såklart är en omöjlighet. Det kan handla aggressivitet om delade meningar (som alla får ha såklart! Jag är inget facit!), personangrepp eller åsikter med tråkiga toner.

Ni som har hängt med ett tag vet att jag är väldigt anti näthat och därför har jag valt att godkänna kommentarer innan jag publicerar dem. På så sätt kan jag välja vilka jag vill ha synliga. Nu säger jag inte att alla kritiska kommentarer är näthat, men för mig betyder det mycket hur en fråga läggs fram. Det är egentligen inte vad man säger utan hur man säger – precis som i verkliga livet. Jag kommer aldrig ge en näthatare utrymme till att göra sin röst hörd på min blogg för det här är inget ställe för den personen att skriva av sig på utan det är min blogg som jag vill ska vara en lycklig plats.
Jag har valt att dela med mig av mitt liv som jag har valt ska vara lyckligt. Jag är en glad person med mycket energi och jag vill aldrig någon något ont. Jag har varken tid eller lust med trams om varför jag väljer ett visst klädesplagg, varför jag ger barnen en glass en måndag eller varför jag tycker som jag gör. Det bara är så. Vi lever inte alla efter en mall utan är olika individer som tycker och gör olika. Och det är ju också det som är så himla härligt, eller hur?

Så nu vet ni det och jag hoppas det var ett okej svar på den frågan 🙂

Ha en fortsatt härlig söndag så hörs vi snart igen!

Kram.

kommentarer

I den här bloggen vill jag sporra fler till att våga vara lyckliga! Vi lever bara en gång och alla är värda att leva sitt liv till det yttersta! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Tar också åt mig av kritiska kommentarer. Vill inte ta upp negativa saker i min blogg, men får ändå kommentarer från “folk som känner mig” att mitt liv är ju inte vackert väder alla dagar. Men just nu har jag faktiskt skrivit lite jobbigare saker, men sakta men säkert så blir det bättre igen.

 2. Anna

  Jag blir träffad av det du skriver, du har rätt. Varför ska vi ens tillåta sådana kommentarer att synas? Om man inte syns finns man inte och det måste ju ändå vara det enda sätter att faktiskt bli av med nättrollen en gång för alla. Mycket bra skrivet.

 3. Jenny

  Men vilka tråkiga kommenterar du får – både denna och den om din bror känns fullständigt onödiga.. Alla familjesituationer ser olika ut och det kan finnas många olika anledningar av de mindre trevlig slagen, att man inte ses..
  För mig är det en självklarhet att inte ge plats åt människor som bara skriver saker för att starta diskussioner!
  Jag tycker du gör helt rätt, som står upp mot näthatet 👍👏❤️

 4. Nazima

  Så klokt och fint skrivet! Gick rakt in i hjärtat på mig! Jag ät precis som du och tar år mig likt en svamp om någon har åsikter, hade önskar jag ner var som så att jag ryckte på axlarna o gick vidare, men har nog insett att folk som oss som tar åt oss, kanske mer har hjärtat på rätta stället o själva tänker efter före vi hasplar ur oss något ( för det mesta)
  Nu önskar jag dig finaste söndagen!
  KRAM

Annons