A pocket full of sunshine. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

A pocket full of sunshine.

God morgon!

Äntligen måndag, eller vad säger ni?! Jag är väldigt laddad för en ny vecka och efter en dos kompishäng igår eftermiddag så är även det kontot påfyllt. Vänner, familj och kärlek – vad mer kan man begära egentligen?

Det är måndag den 14e augusti och jag är ensam hemma med våra 3 tjejer. Idag är det Fredricks första arbetsdag efter semestern och jag kan inte låta bli att tro att han längtat lite. Samtidigt som han trivs med att vara ledig så tycker han om sin arbetsplats och har inga problem med att hoppa upp ur sängen strax innan 06 på morgnarna. Det är väldigt sällan han väcker mig faktiskt – trots att vi saknar dörrar mellan ena hallen och sovrummet. Antingen försöker han verkligen att trippa på tårna, eller så är jag bara en himla bra sovare 🙂

Innan Fredrick kom hem igår så var jag och tjejerna hos mamma och hälsade på. Jag hade lovat min syster att hjälpa henne att både färga och klippa håret och jag måste ge mig själv cred för att det blev så ursnyggt. En bit kortare och mycket blondare – passade henne perfekt!
Vi åt köttbullar med potatismos och lingonsylt innan vi åkte hem och mötte pappa i dörren. Då bakade vi och vid 18 kom våra fina vänner Emma och Tobias hit med sin son och vi fick avsluta kvällen på bästa sätt med god mat och lite efterrätt. Avslutet på förra veckan kunde vi inte fått bättre.

Idag ska vi ut på stan för att fota lite, sen väntar tvätt och andra nödvändigheter som är härligt att ha gjort såhär tidigt på veckan. Måndagar tar jag det oftast lite lugnare för att hinna mysa så mycket som möjligt med barnen nu när alla är hemma samtidigt 🙂
Det är kvalitetstid om något och nu när Fredrick är hemma igen så längtar jag extramycket tills ikväll när jag får krypa upp i hans varma famn. Ikväll ska jag koppla bort all uppkoppling och bara vara lite. Kanske se en film – har ni några tips? 🙂

Men vad ska ni göra idag? Har ni haft en fin helg?

Stor kram.

sunshine sunshine sunshine sunshine sunshine sunshine sunshine sunshine sunshinesunshine sunshine sunshine sunshinesunshine sunshine

I got a pocket, got a pocketful of sunshine. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons