Outfit of the day. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Outfit of the day.

Hej på er!

Jag är den typ av tjej som gillar stiliga kläder och gärna med snygga mönster eller utmärkande knappar. Ni vet – lite elegant och stiligt men ändå avslappnat modernt på samma gång.
Idag matchade jag dock en helt vanlig t-shirt med svarta jeans – så simpelt! Tröjan i sig gör det mesta med sin kaxiga text tycker jag; Mrs Always Right. Då behövs inga accessoarer förutom en svart klocka eller något guldigt armband. Jag körde på det förstnämnda till slut innan jag träffade svärföräldrarna på stan för en lunch.

Vad har ni gjort idag?

Kram.

outfitOutfit of the day! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons