Göteborgsmamman

Fotosession, visitkort, vigselringar och saturday!

God morgon saturday!

Det är dags för veckans först helgdag och jag hoppas att du har vaknat med massor av energi i kroppen. Vad ska du göra idag?
Här hemma vankas det cykeltävling för Fredricks del och därför är vi uppe med tuppen. Jag och tjejerna tänkte åka med och heja eftersom det är så pass nära (30 minuter hemifrån) och det kan vara roligt med en utflykt! 🙂

Igår kom fotografen hit på eftermiddag och han var verkligen en trevlig prick. Det fotades och tjejerna blev alldeles lyriska när han busade med dem. Elise skulle visa allting och pratade så mycket att han måste tyckt det blev väldigt tyst när han väl kom utanför dörren igen, haha. Intervjun som bilderna var till kommer jag såklart att länka till när den kommer ut 🙂

När plåtningen var över så bytte jag om och drog på mig löparkläderna. Det blev nästan 4 km i lugn fart och jag passade på att hämta ut paket på vägen hem. Ett väldigt litet paket… nämligen … mina visitkort! Visst blev de snygga? På baksidan är de svart marmor och där står nummer och andra kontaktuppgifter. Jag är så nöjd! Fredrick hade även köpt med sig en ny riskokare eftersom vår gick sönder sist vi hade gäster – underbart – vilken man jag har!
Resten av kvällen slappade vi framför soffan och jag lekte länge med Emilia som hade sitt längsta vakenpass någonsin. Hon somnade nästan skrattandes och det är underbart att se vilken liten person hon hunnit bli på bara 3 månader. Galet!
Även hon fick nya kläder igår – gud, vilken spenderardag vi hade! Haha. 3 för 2 på KappAhl – tips, tips! 🙂 Och blommor – fredagsblommor köpte vi också. Underbara ljusrosa rosor fick pryda köksbordet den här helgen.

I helgen ska vi kolla ringar så det blir bara till att låta plånboken vara öppen antar jag. Vi gifter oss i rådhuset först i oktober, men ringen går ju att köpa innan 😉 Annars är det cykling både idag och imorgon som gäller. En sportig helg med andra ord!
Vad ska ni göra? 🙂

Stor kram till er denna saturday.

saturdayoutfitoutfit saturday newbie newbie newbie newbie newbie newbie newbie roses roses roses roses visitkort visitkort riskokare

Hello saturday! You’re so welcome! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.