Göteborgsmamman

Är jag gravid igen…?

God morgon!

Jösses, idag är jag bra seg. Jag vaknade med en sån där trötthet i hela kroppen att jag verkligen önskade att det var måndag eller fredag så att det var Elises lediga dag från föris. Men icke, om strax över 2 timmar ska vi dit igen 🙂 Hon älskar verkligen hennes nya avdelning och det är så kul att få lämna henne där på morgnarna – hon riktigt studsar fram på gatan.

Igår gick dagen snabbt. Efter förskolan gick Julia och jag – tillsammans med en sovande Emilia – förbi Heden för att se på alla hästarna. Det pågår EM i ridsport här i Göteborg och de har verkligen byggt upp området så snyggt. Det är gratis inträde så har ni vägarna förbi så kan ni ju strosa förbi de tuffa montrarna 🙂 Dessutom finns det många aktiviteter för barnen så visst kan det bli veckans utflyktsmål!

Vi gick förbi där, hämtade paket en bit bort, hämtade paket på nästa ställe och hem igen för att möta upp mamma på lunch. När Elise kom hem vid 14 igen så kom även elektrikern på besök för att installera vår nya tvättmaskin. Den är så förbaskat bra och idag blir det därför tvättning för hela slanten. Tvätthögarna är alldeles fulla! Jag ska försöka få undanröjt här ordentligt också innan helgen, men först väntar en löprunda så fort vi lämnat Elise.

Vilken respons jag fick på inlägget om vigselringarna igår förresten – tack snälla för all hjälp! Ni är så ovärderliga <3
På Facebook fick jag flera hundra kommentarer och favoriterna tror jag till slut blev Himla och Gnistra. Nu är iallafall ringen beställd och på tisdag/onsdag nästa vecka får ni se resultatet! 🙂 Jag är så förväntansfull!

På tal om något annat så har jag fått en otroligt craving efter majsriskakor – jag kan äta hur många som helst! Har ni testat dem? Med smör och ost så blir de en riktig synd! Kanske är det så att jag är gravid igen…? 😉 Höhö.

Ha en fin dag nu! Jag måste väcka barnen så att vi kommer igång här hemma!

Kram.

gravid gravid gravid gravid gravid gravid ridsport ridsport ridsport ridsportbarnvagn barnvagn ceasarsallad gravid gravid cravinggravid gravidgravid gravid

Jag äter så många riskakor att jag börjar tro att jag är gravid igen, haha. Vi hade iallafall en underbar dag igår! <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.