Reklam: Always Keep Going! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Reklam: Always Keep Going!

I det här inlägget förekommer reklam för Always.

Hej girls!

När jag var yngre hade jag ett självförtroende som inte riktigt var vad det är idag. Jag var lång, smal, lite klumpig och tyckte inte alls att det var särskilt intressant att prata inför klassen. Att växa om killarna, staka sig eller missa ett skott i handbollen var under puberteten något som enkelt kunde få mig som tjej att känna någon typ av misslyckande.
Tack vare mamma som i samma veva började jobba med talarskräck så kunde jag i tid till gymnasiet istället ta varje föreläsningstillfälle till att öva på min egna framgång. Hur coolt är det inte att vända något som jag tyckte var så fruktansvärt till att bli en så bra sak för min egen del?

Tänk om jag istället mycket tidigare kunde sett alla dessa dippar i livet som bensin för min personliga utveckling? Att jag skulle veta att jag skulle vara den jag är idag – stark och med förmågan att prata inför obegränsat med människor utan att vilja sjukanmäla mig för att slippa.

I samarbete med Always vill jag därför presentera en video som handlar om just detta – som handlar om att vända misstag till något positivt och att våga misslyckas för att utvecklas!
Det gör inget om du gör ett snedsteg i dansen, om du missar dribblingen i fotbollen eller om du snubblar över tröskeln och alla skrattar.
Våga vara dig själv, skratta åt din klumpighet och se varje oförberedd händelse som om det var meningen för din utveckling.

För om vi skulle kunna allt från början – var hade det roliga legat i livet då? 🙂

Kram.

I det här inlägget förekommer reklam för Always.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons