Göteborgsmamman

Studs i Slottsskogen!

Hej på er!

Mmm. Just nu känner jag ett sådant härligt lugn rakt in i själen. Städet var här imorse och under tiden passade jag och tjejerna på att strosa upp till Slottsskogen och Plikta för att möta upp svärföräldrarna. Vi lekte, gungade, promenerade och avslutade med en lunch på Villa Bel Parc.
När vi kom hem passade jag på att köra ett träningspass här på mattan och avslutade med ett par stretch- och yogaövningar. Underbart! Lugnet smittade dessutom av sig på barnen och alla 3 har varit tysta som ljus här hemma och bara gått runt och pysslat med sina leksaker. Märkligt och välbehövt tror jag för en familj som annars alltid är igång 🙂

Vad har ni gjort idag? Jag ska tvätta lite efter helgen, men annars händer inte mycket mer. Måndagar är perfekta på det viset att jag har lyxen att börja lite försiktigt och istället lägga mer fokus på barnen när alla är hemma. Jag ska beställa hem lite mat till ett ekande kylskåp och svara på ett par mail, sen stänger jag ner datorn igen. Här ska det bara pussas och gosas resten av kvällen! 🙂

Ha en fin start på veckan!

Kram.

Rödbetsjuice slottsskogen slottsskogen slottsskogen studsa studsa slottsskogen slottsskogen slottsskogen slottsskogen

En bra start på veckan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.