Göteborgsmamman

Nu är den här! Min älskade vigselring.

I samarbete med Schalins.

Ååååh, den är här och jag är så nöjd med min vigselring! Så, så nöjd!

För ett par dagar sedan frågade jag er vilken av de här 4 favoriterna från Schalins som ni tyckte var finast. Jag är otroligt glad för er input – det är verkligen guld värt och kul att veta vad ni tyckte 🙂 Det finns ju så otroligt många ringar och den ena är finare än den andra. Som jag berättade då var att jag först var inne på en trestens, men när jag väl kom till smyckesaffären så ändrade jag mig helt och det var en enstensring med mindre stenar på sidorna som jag ville ha.
Eftersom jag tränar mycket så ville jag ha någon som jag kunde använda då och i vardagen utan att behöva ta av mig den eller fastna i någon tröja. Till slut hade jag bestämt mig.

Idag hämtade jag upp asken nere på Nordstans Guld (superservice förresten!) och nu sitter den på mitt finger: min Himla från Schalins.
Jag valde ringen i guld och den har en carat på 0.45 för den som är intresserad av sånt 🙂 För mig var det viktigast att den kändes som mig och vår kärlek till varandra och att jag skulle känna att det var den där ringen som jag ville ha. Det sa bara klick – både mellan mig och Fredrick och mig och ringen, höhö.
Ringen är 3 bred och 1.90 hög.

I min vigselring är det graverat F ❤ M 20/7 2017 för vårt vigseldatum i Italien. Nu ska vi skriva på lite papper här hemma i rådhuset och sedan är vi man och hustru.

Men jag hör så mycket olika när det gäller vilken ring som ska sitta längst in och längst ut. Jag har hört att man ska ha vigselringen närmst hjärtat, men jag kan ha fel.
Vilken ring har ni närmst? Har ni en eller två ringar? 🙂

Nu kommer en bildbomb!

Kram.

vigselring vigselring vigselringvigselringvigselring vigselring vigselring

Åh, min älskade vigselring. <3

 

I samarbete med Schalins.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åh vad fin den blev. Jag har förlovningsringen längst ner. Tycker det är snyggare så men vet andra som gör annorlunda så det finns nog ingen riktig regel 🙂