Tacos på menyn. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tacos på menyn.

Hej på er mina kära!

Har ni haft en bra onsdag hittills? Idag är det lill-lördag och det vankas tacos här hemma! Det är ju så himla gott så varför inte göra denna fredagsrätt till en onsdagsrätt också!

Idag har jag träffat Emma och ätit lunch ute på stan. Fredrick är förkyld så in i bomben så vi har försökt hålla oss utomhus i flera dagar, haha. Stackars. Jag hoppas verkligen att både jag och barnen klarar oss – det är inget kul med feber och att ligga och huttra på nätterna.
När jag kom hem lämnade jag barnen hemma och sprang en omväg till förskolan på 4 km för att plocka upp en lycklig Elise. Jag tjuvkikade på henne genom fönstret och blev så glad när jag fick se henne sitta där inne och skratta med sina kompisar. Det värmer verkligen en mammas hjärta 🙂
Vi strosade hem tillsammans och har sedan dess duschat, lekt och pysslat här hemma. Pannkakor till mellanmål blev det också – vilken lyx va?

Det är dags att hacka upp middagen! Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.  coffeetacoscoffee

Dags för middag! Idag väntar tacos. Vad ska ni äta? 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons