Dags för egentid! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags för egentid!

God morgon!egentid! 

Hoppas ni mår fint denna lördagsmorgon. Vi är uppe med tuppen och mamma kommer snart hit för att hämta Elise och Julia. Fredrick och jag ska nämligen ha ett barnfritt dygn (nåja, nästan – Emilia hänger med oss <3) och drar oss ner mot Varberg för att kolla in dagens cykeltävling. Därefter umgås vi med svärföräldrarna, kanske grillar lite och sedan sover vi där nere. Imorgon bitti ska vi dessutom lyxa med hotellfrukost innan vi hämtar barnen – det ska bli mysigt och lite skönt att byta ut gröten för en dag 😉 Egentid

Igår var Emma och Tanja här nästan hela dagen. Mamma och hennes vän Petra kom förbi vid 15:30 och då passade jag på att springa en runda på 4 km innan Fredrick kom hem. Vi avslutade dagen med mat på en uteservering innan vi gick hem, åt godis och kollade film. En underbar fredag!

Vad ska ni hitta på idag ? 🙂 

Ha en härlig fredag!

Kram.

Nu lämnar vi barnen hos mamma för att kunna sakna dem så in i norden! Det vankas egentid för Fredrick, Emilia och mig <3 Vad gör ni i helgen? <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons