Frukost på Clarion Hotel Post. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Frukost på Clarion Hotel Post.

God morgon! Frukost på Clarion Hotel Post.

Hej fina. Hoppas ni har sovit gott och att ni känner er laddade för måndag. Här hemma har klockan inte ens slagit 7, men Fredrick har redan åkt till jobbet, Julia äter frukost bredvid mig och jag har skickat iväg mitt första mail för dagen. Självklart står kaffekoppen framför mig – vad skulle jag göra utan detta svarta guld? 😉 Igår drack jag typ 5 koppar på Clarion Hotel Post!

Den här helgen har varit fantastisk. Elise och Julia åkte till sin mormor lördag morgon och vi andra åkte ner till Varberg för att kolla in Bockstensturen som är en stor MTB-tävling där nere. Vi tog det lugnt, umgicks med svärföräldrarna, tog det lite mer lugnt och när vi vaknade upp på söndagen så åkte vi tillbaka till Göteborg och åt hotellfrukost på Clarion Hotel Post. Den frukosten alltså. Vi satt där i timmar och bara gjorde ingenting medan Emilia sov i vagnen. Vi fick även träffat frukostchefen som var ett riktigt energiknippe – så trevlig! 🙂

Nu väntar en ny vecka och det är faktiskt även sista veckan Julia är hemma innan hon börjar förskolan. Åh, min stora tjej. Nu har hon dessutom blivit en riktigt pratkvarn och från ingenstans kan hon en himla massa ord som hon slänger ut sig. Det är fantastiskt roligt och hon blir så stolt! 🙂

Jag som tänkte att den här veckan därför skulle bli full av utflykter, men så spanade jag in vädret igår och gissa vad? Det ska regna typ varje dag i 2 hela veckor. Nåja, regnkläder har vi ju och barnen älskar detta väder så det är bara att klä på sig – ut ska vi! 🙂

Vad gör ni idag? 🙂 

Kram.  clarion hotel post clarion hotel post

Inte så många bilder från gårdagen, men en bild på frukosten och min hunk var det viktigaste 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons