Islatte med en twist! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Islatte med en twist!

God morgon alla morgonpigga! Gillar ni islatte?

Vad gör ni? Är ni hemma? På väg till jobbet? Skola? Jag sitter här med min islatte som jag kört i mixen med mycket is och en skvätt mjölk – så otroligt gott! Släng i lite vaniljsocker/pulver också så blir det rena efterrätten 🙂

Det är tisdag och vi är en  bit in i september. Den här månaden vankas det kalas för Elise, kalas för hennes kusin och nästa vecka är det inskolning för Julia. Åh, vad hon kommer älska det! Det låter ju som om jag försöker övertyga mig själv, haha, men jag är faktiskt säker på att hon kommer vara ett riktigt dagisbarn 🙂
September blir en bra månad!

Igår hade vi en lugn dag här hemma. På förmiddagen tog vi oss ut innan lunch, hoppade i lite vattenpölar och lekte på lekplatsen i närheten. Jag tränade hemmaträning innan vi gick ut och sprang när Fredrick kommit hem från jobbet. Till middag blev det tacos en helt vanlig måndag och sen stängde vi ner det sociala för en myskväll i soffan. Underbart!

Idag är Elise på förskolan så Julia, Emilia och jag ska dona här hemma. Jag ska byta ut lite leksaker så att Julia blir sysselsatt en bra stund och rensa skafferiet under tiden. Annars har vi inget planerat 🙂
Vad ska ni göra idag? 

Hoppas ni får en fin dag och att ni gör saker ni älskar!

Kram.

lekplats lekplats lekplats lekplats lekplats lekplats islatte coffee

Släng i is, kaffe och en skvätt mjölk i en mixer. Kanske en nypa vaniljsocker också. Mixa och drick – såå gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons