11 olikheter hos Fredrick och mig. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

11 olikheter hos Fredrick och mig.

Hej på er! Här kommer 11 olikheter mellan Fredrick och mig!

Jag tyckte det var himla kul att läsa om saker som Paula och Hugo inte tyckte de var överens om i deras förhållande. Olikheter som gör deras relation till det den är. Det roliga med dem är att de är så förbaskat ironiska i sina inlägg/listor att jag bara sitter och ler medan jag kollar igenom deras texter – sånt älskar jag!

Med inspiration från det här paret kommer därför saker som Fredrick och jag inte är överens om – någonsin. Det här är saker jag helt enkelt får lära mig att leva med – och han också 😉 Olikheter kommer här! 

 1. Blommor. Den här tog Paula också upp – vad är det med killar och att rata färska blommor hemma? Ja, det är som att se pengar blomma och dö, men det är ju så otroligt vackert däremellan! Dessutom har jag hört att syret blir bättre i ett hem med blommor – perfekt!
 2. Spår i toaletten. Fredrick vet inte vad en toaborste är. Varje gång han gjort nummer 2 så är det spår i toaletten. “Det löser upp sig själv och försvinner efter nästa besök”. Nej, det gör det inte.
 3. Körningen. Att sitta bredvid Fredrick när han kör är som att sitta bredvid självaste Björn Waldegård. Helt plötsligt kör han från 0-100 och sticker in i de minsta fickorna som finns. Även om jag vet att han verkligen kan köra bil, så kan jag inte låta bli att känna hjärtat hoppa titt som tätt.
 4. Att träna är egentid. Men inte enligt Fredrick. Han tycker träning är träning och egentid är att göra ingenting. Så med andra ord vill han kunna cykla 3-4 h en söndag för att sen ligga på soffan lika länge. För mig räcker 30 minuters löpning för att jag ska komma på banan igen.
 5. Vi rensar olika. Fredrick rensar lådor genom att dra upp allting och sen låta det ligga. För alltid. Så när han säger att han ska rensa ett skåp, en låda eller garderoben så gäller det att vara snabb med att sätta ner foten – annars får man städa 🙂
 6. På tal om att ha saker framme. Fredrick lägger fram saker för att komma ihåg. Cykeldelar, tandborstar, rakapparater, kläder, väskor – you name it.
 7. Tvättar bilen hela tiden. Jag vet att man ska vara rädd om sina bilar – men Fredrick vill tvätta vår bil varje gång vi åker förbi en biltvätt. Det är inget skämt.
 8. Brödsmulor. Alltså. Varje gång jag drar ut skärbrädan så är det smulor på den. Och det är inte jag.
 9. Jag försöker hålla iordning. Inte han. Jag bäddar gärna sängen direkt när vi klivit upp och plockar konstant undan saker. Fredrick däremot – klagar på att det är oordning i något oanvänt skåp, men gör inget åt det. Och åter till punkt 4: han får inte göra något åt det.
 10. Handduksanvändningen. Fredrick hänger använda handdukar i hela lägenheten. Jag tar en ny efter varje dusch. Bättre det tycker jag än att hänga handdukar i köket som man ändå inte använder nästa gång.
 11. Den 4e stolen. Vi har 4 stolar i köket och ett runt köksbord. Runt bordet är det inte jättemycket plats och därför har Fredrick börjat flytta undan en stol så att den står liksom ingenstans. Istället står den framför ett skåp som man då inte kommer in i. Varför?

Men älskar honom, det gör jag. Trots hans 11 små flaws, haha. <3

Kram.

Olikheter

Det är olikheterna oss emellan som gör förhållandet spännande tycker jag! 🙂 

Här hittar ni fler listor om ni vill läsa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons